Illes Balears Qualitat
Denominacions i marques
Vins
Denominacions d'origen
Indicacions Geogràfiques Protegides
Begudes Espirituoses
Marques de Garantia
Seccions destacades
Estadístiques
Estadístiques
Estadístiques globals
Legislació
Aliments Tradicionals
Informació
Catàleg
Estudis
Enoturisme
Gastronomia
Gastronomía
Receptes per producte
Receptes per còctel
Agrorutes
Cerca per producte
Cerca per zona
Oleorutes
Oleorutes
Olivars i oliveres
Rutes
Visita a tafones
Agroturismes
Restaurants
Establiments d'Or oleorutes
Recursos
Activitats
Unitats didàctiques
Infografies
Llibres de consulta
Galeria d'imatges
Vídeos
Pósters
Productes
Actualitat
IQUA
Preguntes
Enllaços
Agenda d'esdeveniments
Estudis
Imprimir
Estudi de consumidors de begudes espirituoses de les Illes Balears (IG) 2023
Estudi del consum i la procedència dels aliments a Mallorca 2018
Diagnòstic del robiol de les Illes Balears 2023
Diagnòstic de la DOP Oliva de Mallorca 2023
Diagnòstic de la DOP Oli de Mallorca 2023
Diagnòstic de la IGP Sobrassada de Mallorca 2023
Diagnòstic de la IGP Ametlla de Mallorca 2023
Estudi del consumidor de la DOP Oli de Mallorca 2018
Estudi de mercat de vi (Nielsen 2006)
Diagnòstic de les galletes d'oli de les Illes Balears 2023
Estudi consumidors Sobrassada de Mallorca 2018
Estudi de consumidors d'aliments tradicionals 2018
Diagnòstic del pa pagès de les Illes Balears 2023
Estudi de consumidors de DOP/IGP 2018
Estudi del consumidor de Formatge Mahón-Menorca 2018
Diagnòstic de la sobrassada de les Illes Balears 2023
Diagnòstic de la IG Herbes de Mallorca 2023
Diagnòstic de les taronges de Sóller de les Illes Balears 2023
Diagnòstic del botifarró de les Illes Balears 2023
Estudi de consumidors d'aliments amb DOP o IGP de les Illes Balears 2023
Diagnòstic del meló eriçó de les Illes Balears 2023
Diagnòstic de la patata de sa Pobla de les Illes Balears 2023
Estudi dels factors de decisió de compra d'aliments a Mallorca 2023
Diagnòstic de les panades de les Illes Balears 2023
Estudi de coneixement d'aliments amb DOP i IGP de les Illes Balears 2023
Estudi de consumidors d'aliments tradicionals de les Illes Balears 2023
Diagnòstic de la IG Palo de Mallorca 2023
Diagnòstic de la DOP Formatge Mahón-Menorca 2023
Diagnòstic de la IGP Ensaïmada de Mallorca 2023
Diagnòstic del gató d'ametlla de les Illes Balears 2023
Diagnòstic de la porcella de les Illes Balears 2023
Coneixement de les DOP/IGP de les Illes Balears 2018
Estudi del consum i la procedència dels Aliments a Mallorca 2023
Diagnòstic de la tomàtiga de ramellet de les Illes Balears 2023
Diagnòstic del camaiot de les Illes Balears 2023
Diagnòstic del llonguet de les Illes Balears 2023
Accessibilitat
•
RSS1
•
© IQUA Institut de Qualitat Agroalimentària