Oleorutes
OLIVERA DE CORT
Fa un parell de dècades aquest bell arbre fou duit a Ciutat des d'una finca de Pollença per plantar-lo a la plaça de Cort, com a símbol de «pau i arrelament a la terra».

Si ens hi fixam, hi trobam formes ben curioses, com una orella dita «l'Orella de Mallorca» o la cara d'un caparrot. Aquest és un arbre catalogat i protegit per la Llei 6/1991 de Protecció d'Arbres Singulars.

Com podeu arribar-hi?

L'olivera de Cort es troba situada enmig de la plaça amb el mateix nom, a Palma, just davant de l'Ajuntament de la capital mallorquina.
OLIVERA DE CORT - Olivars i Oliveres - Oleorutes - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear OLIVERA DE CORT - Olivars i Oliveres - Oleorutes - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear OLIVERA DE CORT - Olivars i Oliveres - Oleorutes - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear OLIVERA DE CORT - Olivars i Oliveres - Oleorutes - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Localització
Municipi: Palma

Logo Govern