Tafoner major 2022
( 30/11/22 )

El passat 28 de novembre la tafona de Treurer (Algaida) va acollir el nomenament de Gaspar Barceló com a Tafoner Major de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca, distinció anual amb la qual el Consell Regulador destaca la tasca desenvolupada per persones, empreses o entitats pel que fa a la difusió de la cultura de l’Oli de Mallorca.

 

 

Coincidint amb la celebració del 20è aniversari de la creació de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca , el Consell Regulador ha volgut atorgar el títol de Tafoner Major a Gaspar Barceló qui, des de la seva posició de tafoner de la Cooperativa de Sant Bartomeu de Sóller des de fa més de tres dècades, ha constituït una part fonamental en el desenvolupament de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca.

 

 

A l’acte s’ha lloat el paper de Gaspar Barceló en la consecució dels objectius pel que fa a la qualitat dels olis d’oliva de Mallorca per a continuació fer-li entrega del quartà de coure (antiga mesura d’oli). Barceló emocionat,  ha dedicat unes paraules d’agraïment pel reconeixement.

Tafoner major 2022 - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern