Gota d’oli 2022
( 25/11/22 )

Dia 23 de novembre els jardins de la Misericòrdia acolliren el lliurament de la Gota d’Oli 2022, distinció que anualment atorguen la Denominació d’Origen Oli de Mallorca i el Consell de Mallorca, que rebé la jove cantant mallorquina Júlia Colom.

 

La intèrpret, visiblement emocionada després de rebre la Gota d’Oli per part de la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el president del consell regulador de la DO Oli de Mallorca, Joan Mayol, explicà als assistents que a la seva vida l’oli d’oliva és un símbol vital, entre altres motius, per la seva procedència de família de collidores i per la fàbrica de sabons que gestionava el seu padrí. Per finalitzar, va interpretar dues tonades a cappella.

 

Amb la Gota d’Oli, el Consell de Mallorca i la Denominació d’Origen Oli de Mallorca reconeixen, des de l’any 2006, a les entitats, col·lectius i persones de diversos àmbits de la nostra societat els quals contribueixen a difondre i promoure Mallorca i el seu lligam amb el consum de l’oli de Mallorca.

Gota d’oli 2022 - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern