El formatge Mahón-Menorca és una font natural de calci
( 22/01/24 )

El formatge amb denominació d’origen protegida (DOP) Mahón-Menorca té un alt contingut de calci. Segons la Base de Datos Española de Composición de Alimentos (BEDCA) el formatge amb DOP conté 715 mg de calci per 100 grams, cosa que representa un 89% de la ingesta diària de referència del mineral.

 

El nostre organisme no és capaç de sintetitzar el calci, per la qual cosa s’ha d’obtenir amb la ingesta d’aliments. El calci té moltes propietats saludables, per exemple, contribueix a la coagulació sanguínia i al metabolisme energètic normals i també és necessari per al manteniment dels ossos i  de les dents en condicions normals.

 

En la secció Recursos del web www.illesbalearsqualitat.cat es poden consultar diversos estudis en relació a la composició i propietats nutricionals dels aliments tradicionals de les Illes Balears.

 

El formatge Mahón-Menorca és una font natural de calci - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern