El Consell Regulador de la Denominació d'Origen Oli de Mallorca ha presentat el còctel PalOli Mallorca
( 31/07/14 )

El Consell Regulador realitza un gran esforç per apropar l'Oli de Mallorca a la societat i sempre està a la recerca de noves aplicacions de l'Oli de Mallorca en qualsevol espai de la gastronomia, incloent la cocteleria.

 

Elaborat per Antoni Motoso, professor de l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears, utilitza Oli de Mallorca Denominació d'Origen per aromatitzar el combinat.


Fa uns anys se'ns va plantejar un repte: introduir l'Oli de Mallorca a la cocteleria. Ja hem pogut comptar amb la increïble col·laboració del professor Motoso en dues ocasions amb la incorporació de l'Oli de Mallorca: Còctel d'Or de Mallorca i Gintònic amb Oli de Mallorca.


El professor Motoso ho ha tornat a fer, presenta un còctel que suma i incorpora l'essència de Mallorca amb un producte únic.


Recepta de PalOli Mallorca:


- 7 cl d'Oli de Mallorca

- 2 cl de Palo de Mallorca

- 10 cl de suc de préssec

- 2 glaçons de gel.

El Consell Regulador de la Denominació d'Origen Oli de Mallorca ha presentat el còctel PalOli Mallorca - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern