Gastronomia
Oli de Mallorca
TONYINA A LA GRAELLA AMB SALSA GIOVANNA
: Plat principal | : 2 | : Baixa
Ingredients

Quatre rodanxes de tonyina

Quatre patates

Quatre pebres vermells

Oli d'oliva verge extra DO Oli de Mallorca

Suc de llimona

Menta i orenga fresques

Dos alls laminats

Sal i pebre blanc

Preparació

Prepareu la salsa amb el suc de llimona, l'oli d'oliva verge extra DO Oli de Mallorca, l'all laminat, la menta i l'orenga picades, sal i pebre blanc.

Assaoneu el peix i cuineu-lo a la graella.

Talleu les patates en làmines de 2cm i fregiu-les. Feu el mateix amb el pebre.

Presentació

Col·loqueu la tonyina en el centre del plat i poseu la salsa giovanna per damunt.

Prepareu un montadito amb la patata i el pebre vermell fregits i disposeu-lo damunt un llit de pebre picat.

Decoreu el plat amb unes llàgrimes de vinagre balsàmic i les herbes fresques.

Tonyina a la graella amb salsa giovanna - Receptes - Gastronomia - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Laura Mendoza Roca
Laura Mendoza Roca - Cuiners - Gastronomia - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Laura Mendoza Roca
Escola d'Hoteleria de les Illes Balears
Logo Govern