CARPACCIO DE PINYA TROPICAL AMB OLI DE MALLORCA I PARFAIT D’AMETLES
: Postre | : 4 | : Baixa
Ingredients
1 pinya tropical Pesto dolç 100 ml d’Oli de Mallorca 30 ml xarop de sucre (1 part d’aigua i 1 de sucre) 20 pinyons torrats 20 g de meló 40 g d’herbes: tarongí, menta, alfabeguera, marialluïsa, estragó Parfait d'ametles 2 ous 3 vermells d’ou 200 g de sucre 500 ml de nata muntada 1 full de gelatina 50 g d’ametla torrada mòlta
Preparació
Blanquejau les herbes i triturau-les juntament amb els pinyons, el meló, el xarop de sucre i l’Oli de Mallorca. Preparau una massa amb els ous, el vermell d’ou i el sucre. Hidratau el full de gelatina amb aigua freda. Afegiu a la massa la nata muntada, les ametles picades i el full de gelantina. Deixau-ho al congelador 24 hores.
Presentació
Muntau el plat col·locant la pinya en forma de carpaccio (en rodanxes molt fines). Decorau-ho amb el pesto dolç, unes gotes d’Oli de Mallorca, salsa de gerdons i acompanyau-ho del parfait d’ametles.