ENSAÏMADA DE MALLORCA AMB BACALLÀ I CREMA D'OLIVES NEGRES
: Plat principal | : 0 | : Baixa
Ingredients
1 Ensaïmada de Mallorca familiar sense sucre
1 ceba tallada en brunoise
1 pebre verd tallat en brunoise
1 pebre vermell tallat en brunoise
1 cullerada de salsa de tomàtiga o polpa de pebre xorisser
300 g de bacallà esmicolat
mica d'all picat
julivert picat
1 dl d'oli d'oliva verge extra
Olives negres mallorquines
Preparació
- Farcit de bacallà
En un soute fondegeu totes les verdures a foc lent fins que tot estigui ben escalfat. A continuació, afegiu la salsa de tomàtiga o polpa de pebre xorisser i finalment el bacallà esmicolat, donant uns segons de bull.
Salpebreu i empolseu el julivert picat.
- Puré d'olives
Tritureu les olives negres mallorquines fins aconseguir un puré.
Presentació
Obriu l'Ensaïmada de Mallorca per la meitat. Unteu la meitat de l'Ensaïmada de Mallorca amb el puré d'olives i col·loqueu el farcit de bacallà. Tapeu amb l'altra meitat.