Gastronomia
Formatge Mahón-Menorca
CALAMARS FARCITS DE FORMATGE MAHÓN-MENORCA
: Plat principal | : 4 | : Mitjana
Ingredients
4 calamars 300 grams de Formatge Mahón-Menorca Artesà 25 grams de panses 25 grams de pinyons 50 grams sobrassada 2 ous pa ratllat aigua llet all sal pebre julivert oli d'oliva
Preparació
Netegeu els calamars. Piqueu les aletes, caps i tentacles. Afegiu els ous batuts, les panses, els pinyons, la sobrassada, el pa ratllat, l'all, el julivert i el Formatge Mahón-Menorca semimadurat. Farciu els calamars amb aquesta mescla. Sofregiu els calamars dins una casserola amb oli d'oliva. Afegiu un tassó d'aigua i, quan comenci a bullir, afegiu un tassó de llet. Deixeu coure durant 45 minuts. Retireu els calamars i lligueu la salsa amb all, julivert, sal, pebre i pa ratllat, durant 3 minuts a foc lent.
Presentació
Fondegeu el plat amb la salsa. Col·loqueu els calamars. Marcar amb talls a rodanxes. Acompanyeu amb guarnició de verdures saltejades.
Calamars farcits de Formatge Mahón-Menorca - Receptes - Gastronomia - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Jose Mario Pons Cardona
Jose Mario Pons Cardona - Cuiners - Gastronomia - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Jose Mario Pons Cardona
Rte. La Marina y Can Nito - Maó (Menorca)
Tel: 971 36 52 26
Logo Govern