4 calamars
300 grams de Formatge Mahón-Menorca Artesà
25 grams de panses
25 grams de pinyons
50 grams sobrassada
2 ous
pa ratllat
aigua
llet
all
sal
pebre
julivert
oli d'oliva
Preparació
Netegeu els calamars. Piqueu les aletes, caps i tentacles. Afegiu els ous batuts, les panses, els pinyons, la sobrassada, el pa ratllat, l'all, el julivert i el Formatge Mahón-Menorca semimadurat. Farciu els calamars amb aquesta mescla.
Sofregiu els calamars dins una casserola amb oli d'oliva.
Afegiu un tassó d'aigua i, quan comenci a bullir, afegiu un tassó de llet. Deixeu coure durant 45 minuts.
Retireu els calamars i lligueu la salsa amb all, julivert, sal, pebre i pa ratllat, durant 3 minuts a foc lent.
Presentació
Fondegeu el plat amb la salsa.
Col·loqueu els calamars. Marcar amb talls a rodanxes.
Acompanyeu amb guarnició de verdures saltejades.