Gastronomia
Formatge Mahón-Menorca
FULLS DE RAP I ALBERGÍNIES AMB FORMATGE MAHÓN-MENORCA MADURAT I BOUQUET D'AMANIDA AMB CREMA DE FORMATGE MAHÓN-MENORCA SEMIMADURAT
: Plat principal | : 4 | : Mitjana
Ingredients
400 grams de rap en lloms 2 albergínies 2 cebes 1 pebre verd 1 pebre vermell 2 tomàtigues 1 carabassó 1 porro 1 fulla de llorer 3 dents d'all 4 fulles de xicòria 4 fulles de enciam vermell 4 fulles d'escarola 12 fulles de rúcula 4 espàrrecs verds sal i oli d'oliva 300 grams de Formatge Mahón-Menorca semimadurat 300 grams de Formatge Mahón-Menorca madurat ? litre de nata
Preparació
Prepareu un "pisto" mediterrani: ceba, pebre verd, pebre vermell, carabassó, albergínia i tomàtiga. Talleu tot en daus petits i prepareu com per fer un sofregit amb oli i all picat amb la resta dels ingredients. Semipeleu dues albergínies, deixant de dalt a baix una part amb pell i una altra sense, formant tires. Talleu-les a rodanxes de mig centímetre i les salem. Talleu els lloms de rap molt fi i del mateix diàmetre que les albergínies. Passeu les albergínies i el rap per farina i fregiu-los. Sobre una palangana de forn col·loqueu una sobre l'altra, una rodanxa d'albergínia, "pisto", rap, Formatge Mahón-Menorca i una altra rodanxa d'albergínia idèntica a l'anterior (fent com si fos un sandwich). La darrera capa de formatge serà per gratinar dins el forn a temperatura de 190ºC.
Presentació
Col·loqueu dues peces d'albergínia i acompanyeu-los d'un bouquet de fulles fines i amaniment de sal i oli d'oliva verge.
Fulls de rap i albergínies amb Formatge Mahón-Menorca madurat i bouquet d'amanida amb crema de Formatge Mahón-Menorca semimadurat - Receptes - Gastronomia - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Lázaro Alcaide Paz
Lázaro Alcaide Paz - Cuiners - Gastronomia - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Lázaro Alcaide Paz
Rte. La Minerva - Mahón (Menorca)
Tel: 971 35 19 95
Logo Govern