PETITS BESCUITS AMB ALBERCOC I SOBRASSADA DE MALLORCA
: Postre | : 8 | : Baixa
Ingredients
125 g de farina fluixa
150 g sucre
25 g de sucre en pols
5 ous
Una mica de vainilla en pols
50 g de mantega
4 albercocs tallats per la meitat
70 g Sobrassada de Mallorca
Preparació
Formau motlles individuals amb paper d'alumini amb la base d'un tassó de vidre. Untau cada motlle amb la mantega fosa i espolsau-los amb un poc de farina.
Montau els rovells amb 125 g de sucre i la vainilla fins doblar el seu volum inicial.
Montau les clares a punt de neu i mesclau-les amb els rovells. Afegiu la farina poc a poc i amb una espàtula anau mesclant el batut.
Ompliu amb la mescla els motlles fins a la meitat, disposats en una llauna d'enfornar.
Colocau damunt mig albercoc, un tros de sobrassada de Mallorca i un poc de sucre.
Coeu dins el forn calent a 180°C durant 20 minuts aproximadament.
Retirau els motlles del forn una vegada cuita la pasta i retirau el paper d'alumini.
Presentació
Disposau els bescuits sobre els plats empolsinats amb sucre en pols.
Decorau amb un puré de fruita o un cordó de sobrassada amb mel.