Illes Balears Qualitat
Denominacions i marques
Vins
Denominacions d'origen
Indicacions Geogràfiques Protegides
Begudes Espirituoses
Marques de Garantia
Seccions destacades
Estadístiques
Estadístiques
Estadístiques globals
Legislació
Aliments Tradicionals
Informació
Catàleg
Estudis
Enoturisme
Gastronomia
Gastronomía
Receptes per producte
Receptes per còctel
Agrorutes
Cerca per producte
Cerca per zona
Oleorutes
Oleorutes
Olivars i oliveres
Rutes
Visita a tafones
Agroturismes
Restaurants
Establiments d'Or oleorutes
Recursos
Activitats
Unitats didàctiques
Infografies
Llibres de consulta
Galeria d'imatges
Vídeos
Pósters
Productes
Actualitat
IQUA
Preguntes
Enllaços
Agenda d'esdeveniments
Gastronomia
Palo de Mallorca
CREMA DE PALO DE MALLORCA
Tipus de Plat
: Còctel |
Racions
: 1 |
Dificultat
: Baixa
Ingredients
2/3 Palo de Mallorca + 1/3 Cointreau + un raig de nata líquida
Preparació
Coctelera
Presentació
Copa de còctel gebrada amb licor de cacau i sucre. Afegir una branca de canyella
Marina Horner
Marina Horner
Escola d'Hoteleria de les Illes Balears
Tel: 971 172 608
escola.hoteleria@uib.es
uib.es
Productes
Palo de Mallorca
Accessibilitat
•
RSS1
•
© IQUA Institut de Qualitat Agroalimentària