Gastronomia
Hierbas ibicencas
SA TARDOR D'EIVISSA
: Còctel | : 1 | : Baixa
Ingredients
2/8 Herbes Eivissenques + 2/8 maracujà + 1/8 llima + 1/8 suc de melicotó + 1/8 suc de pinya + 1/8 suc de taronja + 2 cops de Granadina
Preparació
Coctelera
Presentació
Copa de còctel gebrada amb Granadina i sucre. Decorada amb una tallada de pinya
Sa Tardor d'Eivissa - Receptes - Gastronomia - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Andrea Álvarez
Andrea Álvarez - Cuiners - Gastronomia - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Andrea Álvarez
Escola d'Hoteleria de les Iles Balears
Tel: 971 172 608
escola.hoteleria@uib.es uib.es
Logo Govern