Gastronomia
Sobrassada de Mallorca
RISOTTO AMB ESPINACS, BOLETS I SOBRASSADA DE MALLORCA (NOVA)
: Plat principal | : 4 | : Mitjana
Ingredients

(per a quatre comensals):

 

100 g de Sobrassada de Mallorca

150 g de bolets nets i tallats a trossos petits (aprofitau els bolets de cada estació o utilitzau bolets cultivats)

1 tomàtiga madura pelada i tallada a bocins petits

1 ceba tallada prima

1 dl d’oli d’oliva

2 grans d’all

1 manat d’espinacs nets i tallats a trossos regulars

400 g d’arròs

Sal i pebre negre molt

Mitja cullerada de moraduix tallat prim

1,5 l de brou vegetal

1 cullerada de formatge ratllat de tipus parmesà

Preparació

Escalfau en una cassola l’oli d’oliva; ofegau la ceba i l’all i, tot seguit, afegiu-hi els bolets, la tomàtiga, la Sobrassada de Mallorca i el moraduix. Condimentau-ho tot amb sal i pebre i deixau-ho coure cinc minuts amb el foc moderat.

 

Ofegau l’arròs uns tres minuts i, passat aquest temps, abocau-hi mig litre de brou vegetal bullent. Incorporau-hi més brou diverses vegades durant la cocció a mesura que l’arròs absorbeixi el líquid.

 

Afegiu-hi els espinacs tres minuts abans d’acabar la cocció de l’arròs i incorporau-hi el formatge ratllat.

 

Deixau reposar l’arròs uns minuts abans de servir-lo.

Presentació

Recepte aportada pel Consell Regulador de la IGP Sobrassada de Mallorca

Risotto amb espinacs, bolets i sobrassada de Mallorca (NOVA) - Receptes - Gastronomia - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Consell Regulador IGP Sobrassada de Mallorca
Consell Regulador IGP Sobrassada de Mallorca - Cuiners - Gastronomia - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Consell Regulador IGP Sobrassada de Mallorca
C/ Cuba, 2 Bajo 07006 EL MOLINAR (Palma de Mallorca)
Tel: 971 25 61 84
correo@sobrasadademallorca.org www.sobrasadademallorca.org
Logo Govern