Gastronomia
Oli de Mallorca
BAIX DE L'OLIVERA (NOVA)
: Còctel | : | : Baixa
Ingredients

45 ml de Gin Mare infusionat amb oliva

15 ml de Cocchi Americano

30 ml de suc de mandarina i llima

20 ml de xarop d’herbes de la Mediterrània (romaní, farigola, alfàbrega)

15 ml d’oli de Mallorca

20 ml de blanc d’ou

Preparació

Introduïu tots els ingredients en una coctelera.

Sacsejau-la enèrgicament durant un minut.

Afegiu-hi glaçons.

Sacsejau la coctelera per a refredar-la.

Serviu el còctel amb una copa Cobbler amb la vora gebrada i amb pols d’oliva negra.

Presentació

Recepte aportada pel Consell Regulador de la DOP Oli de Mallorca i realitzada per Matias Iriarte

Baix de l'Olivera (NOVA) - Receptes - Gastronomia - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Consell Regulador DOP Oli de Mallorca
Consell Regulador DOP Oli de Mallorca - Cuiners - Gastronomia - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Consell Regulador DOP Oli de Mallorca
c/ Babieca, 2. SON FERRIOL-PALMA (07198)
Tel: 871 03 07 69
info@olidemallorca.es www.olidemallorca.es
Logo Govern