Per a quatre comensals
1 mango
100 g de maduixes
2 pomes
4 kiwis
1 cullerada de sucre en pols
2 melicotons
2 cullerades de sucre
50 g de Sobrassada de Mallorca
1 copa de Cointreau
Un tros de coca de 1/2 kg
Feis netes les maduixes amb aigua freda. Pelau les fruites, llevat de les maduixes, i tallau-les a làmines. Disposau les fruites a macerar durant 15 minuts en un bol amb el sucre i el Cointreau.
Tallau quatre discs de coca de 8 cm de diàmetre. Posau un disc de coca en cada plat.
Amarau la coca amb el líquid obtingut de la maceració. Col·locau damunt la coca amarada la fruita, alternant-ne les diferents varietats.
Cobriu la fruita amb bocins petits de sobrassada. Escampau-hi sucre en pols i gratinau-la. Serviu-la a continuació.
Recepta aportada pel Consell Regulador de la IGP Sobrassada de Mallorca.