Gastronomia
Oli de Mallorca
Receptes amb
Baix de l'Olivera (NOVA)
: Còctel | : Baixa
Or de Mallorca (NOVA)
: Còctel | : Baixa
Dolça Roqueta
: Còctel | : Mitjana
Bacallà amb ensalada de carabassó i tomàtiga sobre galetes d’oli (NOVA)
: Plat principal | : Mitjana
Carré de xai amb crosta d’olives i Oli de Mallorca
: Plat principal | : Mitjana
Tonyina a la graella amb salsa giovanna
: Plat principal | : Baixa
Llenques de bacallà amb salsa Rouille i patata
: Plat principal | : Baixa
Rèmol salvatge, cocarroi de ceba i picornells
: Plat principal | : Alta
Verderol marinat amb Oli de Mallorca, amb figues i patata dolça
: Plat principal | : Mitjana
Bacallà amb Sobrassada de Mallorca i bolets
: Plat principal | : Mitjana
Risotto d’olives amb ensalada de pa i xoriço amb herbes
: Plat principal | : Baixa
Xocolata amb garroves i Oli de Mallorca
: Postre | : Alta
Maduixes amb pebre verd i Oli de Mallorca
: Postre | : Alta
Pa amb oli de sardines amb Oli de Mallorca
: Entrant | : Baixa
Escamarlans amb Sobrassada de Mallorca i Pinya
: Entrant | : Mitjana
Sandvitx de pelaia amb gaspatxo de patates
: Entrant | : Mitjana
Coca de ceba, pebres i formatge de cabra (NOVA)
: Entrant | : Baixa
Sardines marinades amb pomes verdes i moraduix
: Entrant | : Baixa
Truita de trufa amb formatge mahón-menorca
: Entrant | : Baixa
Logo Govern