Illes Balears Qualitat
Denominacions i marques
Vins
Denominacions d'origen
Indicacions Geogràfiques Protegides
Begudes Espirituoses
Marques de Garantia
Seccions destacades
Estadístiques
Estadístiques
Estadístiques globals
Legislació
Aliments Tradicionals
Informació
Catàleg
Estudis
Enoturisme
Gastronomia
Gastronomía
Receptes per producte
Receptes per còctel
Agrorutes
Cerca per producte
Cerca per zona
Oleorutes
Oleorutes
Olivars i oliveres
Rutes
Visita a tafones
Agroturismes
Restaurants
Establiments d'Or oleorutes
Recursos
Activitats
Unitats didàctiques
Infografies
Llibres de consulta
Galeria d'imatges
Vídeos
Pósters
Productes
Actualitat
IQUA
Preguntes
Enllaços
Agenda d'esdeveniments
Gastronomia
Gerhard Schwaiger
Tristán - Puerto Portals
Tel: 971 67 55 47
info@tristan-restaurant.com
www.grupotristan.com
RECEPTES DEL CUINER
Tallades de grimald atlàntic amb col de xinapak choi, brou d'herbes de mallorca, safrà i bolets enokitake
Tipus de Plat
: Plat principal |
Dificultat
: Alta
Crema sabaiona d'Herbes de Mallorca dolces
Tipus de Plat
: Postre |
Dificultat
: Baixa
Sandvitx de pelaia amb gaspatxo de patates
Tipus de Plat
: Entrant |
Dificultat
: Mitjana
Accessibilitat
•
RSS1
•
© IQUA Institut de Qualitat Agroalimentària