Illes Balears Qualitat
Denominacions i marques
Vins
Denominacions d'origen
Indicacions Geogràfiques Protegides
Begudes Espirituoses
Marques de Garantia
Seccions destacades
Estadístiques
Estadístiques
Estadístiques globals
Legislació
Aliments Tradicionals
Informació
Catàleg
Estudis
Enoturisme
Gastronomia
Gastronomía
Receptes per producte
Receptes per còctel
Agrorutes
Cerca per producte
Cerca per zona
Oleorutes
Oleorutes
Olivars i oliveres
Rutes
Visita a tafones
Agroturismes
Restaurants
Establiments d'Or oleorutes
Recursos
Activitats
Unitats didàctiques
Infografies
Llibres de consulta
Galeria d'imatges
Vídeos
Pósters
Productes
Actualitat
IQUA
Preguntes
Enllaços
Agenda d'esdeveniments
Gastronomia
Tomeu Caldentey
Rte. Es Molí d'en Bou - Sant Llorenç (Mallorca)
Tel: 971 56 96 63
molidenbou@terra.es
RECEPTES DEL CUINER
Bacallà amb Sobrassada de Mallorca i bolets
Tipus de Plat
: Plat principal |
Dificultat
: Mitjana
Maduixes amb pebre verd i Oli de Mallorca
Tipus de Plat
: Postre |
Dificultat
: Alta
Poma amb Sobrassada de Mallorca, romaní i espècies
Tipus de Plat
: Postre |
Dificultat
: Mitjana
Xocolata amb garroves i Oli de Mallorca
Tipus de Plat
: Postre |
Dificultat
: Alta
Gelat de Formatge Mahón-Menorca amb trufa i Oli de Mallorca
Tipus de Plat
: Postre |
Dificultat
: Alta
Escamarlans amb Sobrassada de Mallorca i Pinya
Tipus de Plat
: Entrant |
Dificultat
: Mitjana
Accessibilitat
•
RSS1
•
© IQUA Institut de Qualitat Agroalimentària