RAMANYÀ

Celler fundat l’any 2003, ubicat a la zona anomenada es Coscois, en el terme de Santa Maria del Camí, terra de gran tradició vitivinícola.
La idea de crear aquest celler sorgeix de les inquietuds d’uns joves que, després d’experimentar durant uns anys fent vins sobretot amb varietats autòctones, decideixen tirar endavant el projecte i complir així el seu somni.
Es tracta d’un petit celler artesanal, dotat amb els darrers avenços en tecnologia vinícola, bótes de la millor qualitat, i molta il·lusió per fer uns productes de la més alta qualitat. Celler Ramanyà té unes 10 hectàrees de vinyes pròpies. Vinyes velles de manto negro d’entre 20 i 40 anys, i de nova plantació de varietats com sirà, merlot o prensal blanc.
Els vins de Ramanyà es caracteritzen per la innovació. Es tracta d’una línia de vins joves, blancs, rosats i negres, que destaquen perquè cerquen la tipicitat de les varietats autòctones. Són vins intensos i aromàtics.
En els vins de criança es potencien les aromes de fruita. L’innovador Goig es un escumós rosat fet exclusivament amb manto negro.

 


Localització
Dades de contacte
RAMANYÀ SAT
Camí des Coscois - 07320 Santa Maria del Camí
Tel. 680 41 79 29
Fax: 971 62 00 40

info@ramanya.com www.ramanya.es
RAMANYÀ SAT - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Horari
De dilluns a divendres de 15.00 a 19.00 h. Dissabtes de 9.00 a 13.00 h.
Logo Govern