VINS TONI GELABERT

Vins Toni Gelabert és un petit celler familiar, d'elaboració artesana. L'any 1979 Toni Gelabert va començar a fer vi. En aquells moments només es tractava d'una curolla, una il·lusió que, amb els anys, ha esdevingut una manera de ser, de sentir, d'estimar i de viure. A unes vinyes familiars, per iniciativa pròpia i sense cap intenció que no fos la de passar gust, Toni Gelabert, amb el suport de les filles, la dona, familiars i amics, s'entestà, des de l'equilibri, en l'elaboració del vi. La curiositat i les ganes de millorar les primeres produccions li propiciaren l'interès precís per investigar fins arrodonir el color, l'olor i el tast del vi creat. Elogiat per enòlegs, sumilliers i professionals del sector, Toni Gelabert començà a fer-se present en el mercat exigent dels vins de qualitat. Toni Gelabert té cinc hectàrees de vinya, que produeixen de dues a tres tones de raïm de mitjana a l'any. La terra l'adoben productes biològics i per a les tasques de cultiu, poda, verema, trasbals i embotellament, es fa servir el sistema ancestral de la biodinàmica. El celler té una capacitat de 220 hectòlitres. El suc dels raïms, collits i seleccionats a mà, fermenta a temperatura controlada en depòsits d'acer inoxidable. Intuïció, feina i un bes a la fruita dolça. Amb tot això a les mans, Toni Gelabert ha estat guardonat a les Illes i a fora. Els mèrits són la força per millorar i per continuar. Toni Gelabert respecta el que sent i ho transmet al seu vi, càlid i elegant. L'art del pintors amics muda les botelles dels vins. I tots ells són reconeguts i maridats amb els plats més exquisits. Vins que elaboram:

*Blancs: - SON FANGOS BLANC (MACABEU , CHARDONNAY) TORRE DES CANONGE BLANC, MACABEU (Macabeu 100%) - Chardonnay (Chardonnay 100%)

*Rosats: - Vinya Son Fangos Rosat (Manto Negro, Callet)

*Negres: - Vinya Son Fangos Negre (Callet, Manto Negro, Cabernet) - ILLENC, NOA (Gorgollassa) Ses Hereves (Cabernet, Merlot, Sirà) - Cabernet Sauvignon (Cabernet 100%) - PINOT NOIR, NEGRE SELECIÓ, TORRES DES CANONGE NEGRE


Localització
Dades de contacte
Camí del Horts de Llodrà, km. 1.3 -Ctra. Manacor - Felanitx km.3 - 07500 - Manacor
Tel. 610 78 95 31

info@vinstonigelabert.com www.vinstonigelabert.com
Horari
Concertau visites per telèfon
Denominacions
Logo Govern