La nostra mare va heretar de generacions passades una antiga vinya sembrada exclusivament amb la varietat autòctona Manto negro i a l’estil tradicional, amb politxó. Amb el temps, la resta de la família, de tradició viticultura, ens vam il·lusionar amb la idea d’elaborar vi, animats pels records dels jocs entre vinyes de la nostra infantesa. Arrel d’això neix el projecte de Celler Tianna Negre, un modern edifici integrat dins del paisatge vitícola i dissenyat pel màxim estalvi energètic, i que obre les seves portes a la primera verema l’any 2007.
Actualment disposem de 55 hectàrees de vinyes ecològiques en propietat, ubicades entre els municipis de Binissalem i Consell, sembrades majoritàriament amb raïms autòctons.
La nostra filosofia és vinificar principalment amb raïms autòctons (Manto negro, Callet, Gorgollasa i Escursac en varietats negres; i Prensal blanc, Giró ros i Muscat en varietats blanques) que, juntament amb el nostre “terroir” (“call vermell”) donen un caràcter singular als nostres vins. Treballem les nostres vinyes amb molta cura durant tot l’any, veremem a mà amb caixes de 12kg, seleccionem els nostres raïms, fermentem de manera controlada, vinifiquem amb molt de rigor i empaquetem amb delicadesa. Tot un procés per aconseguir un vi especial, propi de Mallorca, que neix i reneix de manera diferent en cada collita.