Denominacions d'origen
Oli de Mallorca

Oli d'oliva verge extra amb denominació d'origen, elaborat a l'illa de Mallorca amb olives de les varietats mallorquina, arbequina i picual. Segons el grau de maduració en el moment de la recol·lecció es diferencien dos tipus: el fruitat i el dolç. El fruitat procedeix de la recol·lecció més primerenca; el dolç, obtingut d'olives més madures, es caracteritza pel seu color groc daurat, gust dolç i sensació picant.

Formatge Mahón-Menorca

Formatge amb denominació d'origen, amb forma de paral·lelepípede, d'arestes i cantells arrodonits, amb crosta llisa i compacta de color marró groguenc. La pasta és premsada, amb ulls com un gra d'arròs. És elaborat a l'illa de Menorca amb llet de vaca quallada a baixa temperatura, salat per immersió i madurat segons els costums de l'illa.

Oliva de Mallorca
La Denominació d’Origen Protegida “Aceituna de Mallorca”/ “Aceituna Mallorquina”/ “Oliva de Mallorca” / “Oliva Mallorquina” empara tres presentacions: verda, verda trencada i negra natural o pansida. Són olives de taula de la varietat autòctona Mallorquina, fermentades parcialment en salmorra. A més, l’oliva verda trencada es trempa amb fonoll i pebre de cirereta i l’oliva negra natural es trempa amb oli de Mallorca.
Pebre Bord de Mallorca
El pebre bord de Mallorca és una espècia resultant de moldre pebres de l’espècie Capsicum Annumm L. de la varietat autòctona tap de cortí, produïts a l’illa de Mallorca, una vegada assecats i molts als establiments transformadors que es troben també de manera exclusiva a l’illa de Mallorca. La Denominació d’Origen Protegida Pebre Bord de Mallorca queda reservada exclusivament per als pebres bords elaborats a partir de pebres de la varietat autòctona tap de cortí i d’acord amb el seu Plec de condicions.
Mel d'Eivissa
La Mel d’Eivissa és l’aliment produït per les abelles a partir del nèctar de les flors de determinades plantes ubicades a Eivissa que les abelles liben, transformen, combinen amb determinades substàncies que elles mateixes produeixen, dipositen, deshidraten, emmagatzemen i maduren a les cel·les de les bresques de les caseres.
Logo Govern