Agrorutes
Agroruta per zona
Agrorutes - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Pots conèixer les Illes Balears visitant els seus camps, muntanyes, platges, pobles i ciutats, tot gaudint del seu clima i parlant i convivint amb la seva gent. Però la millor manera de conèixer les Illes Balears és a través dels seus aliments.

La terra i el coneixement i la sapiència de les persones de les Illes Balears imprimeixen característiques diferencials dels aliments de les Illes.

Les "Agrorutes del bon gust" és un projecte, de la Conselleria d'Agricultura i Pesca del Govern de les Illes Balears, per donar a conèixer els aliments amb denominació de qualitat, mitjançant la visita del lloc de producció i/o elaboració.

Mitjançant les "Agrorutes del bon gust" es poden visitar els productors de les Illes, veure les seves instal·lacions i conèixer, mitjançant la conversa amb el propi productor, les característiques dels aliments que elaboren.

En els mapes de les Illes pots seleccionar les visites a realitzar per tipus de producte o per zona geogràfica i visitar els productors en el horari indicat o concertar visites amb ells.
Logo Govern